Chloë Sevignyt a korosztálya onnan ismeri, hogy ő volt az ezredforduló környékén kb. a legmenőbb személy a világon, és amikor 1999-ben Oscarra jelölték, akkor úgy nézett ki, hogy a legnagyobb hollywoodi sztárok között is helye lehet, de aztán bevállalt egy premierplánban bemutatott orálszexes jelenetet a kizárólag emiatt a botrány miatt emlegetett Brown Bunny című filmben 2003-ban, és hát innentől kezdve egyértelmű lett, hogy sose lesz Sevignyből a következő Meryl Streep. A sorozatkedvelők például a Big Love (Hármastársak), a Bloodline, illetve az American Horror Story című sorozatból emlékezhetnek rá az utóbbi évekből.

Na szóval az van vele, hogy terhes.

A hírt néhány olyan fotóval a TMZ szellőztette meg először kedden néhány domború hasat mutató fotó alapján, amit aztán a USA Today számára meg is erősített Sevigny sajtósa.

A hír először is a színésznő életkora miatt különösen érdekes, hiszen ritkaságnak számít, hogy valaki 40 felett szülje meg első gyermekét, és Sevigny már 45 – igaz, ott van Janet Jackson példája is, aki pedig 50 évesen szült először. Másrészt a USA Today fent linkelt cikke rámutat, hogy a kortalannak, illetve öregedésre képtelennek tartott Sevigny korábban nyilatkozott egy olyat, hogy szerinte az ő bőre azért néz ki ilyen jól, mert nincsenek gyerekei:

Komolyan úgy gondolom, hogy ez [mármint a szülés] tényleg szerencsétlenül öregíti a nőket, főleg, ha a harmincvalahány évesen szülnek, és nem huszonévesen.

Hát most ki fog derülni, mit tesz Sevigny bőrével, ha negyvenvalahány évesen szül.

De az apáról se feledkezzünk meg: Siniša Mačković a neve, és nem tudtak sok mindent kinyomozni róla a lapok eddig azon kívül, hogy egy New York-i képzőművészeti galériát vezet, és hogy kb. egy éve vannak együtt híres szerelmével. Posztolt egy képet egy régi útleveléről az Instagramra, ami szerint Zágrábban született valamikor a '80-as években, ami szerint Sevignynél legalább hat, maximum tizenhat évvel fiatalabb – az utóbbi sem lenne meglepő, tekintve, hogy Sevignyt legutóbb a a 21 éves Luka Sabbattal hozták hírbe, bár a nagy összekapaszkodások ellenére lehet, hogy csak haverok, írja a Paper.

A színésznő a hírek szerint az ötödik hónapban van.