Tavaly október végén robbant a hír, miszerint Dobó Kata és Zsidró Tamás szakítottak. Mindketten más-más módon dolgozták fel a különválást, ez azonban nem lehetett könnyű, hiszen a pár még a gyermekvállaláson is gondolkozott a kapcsolat alatt. Eddig sem a színésznő, sem a mesterfodrász nem kommentálta a dolgot, Zsidró Tamás azonban nemrégiben megtörte a csendet.

A mesterfodrász bevallása szerint sok hibát elkövetett a kapcsolat során, a jövőben pedig igyekezni fog, hogy ezeket mérsékelni tudja, hiszen nem akar egyedül maradni.

Ha felsorolnám azokat a hibáimat, amelyeken változtatnom kell, félek, a jövőben soha nem lenne kapcsolatom. Sokat gondolkoztam azon, mit és hol rontottam el. (...) Így, ötvenen túl már nehéz újratanulni mindent egy új kapcsolatban, és nehezebb megszokni egy másik embert.

– mondta  Zsidró Tamás a Best Magazinnak.

A mesterfodrász szerint az egyik ilyen hibája az odafigyelés hiánya, hiszen nem elég meghallgatni a másik felet, figyelni is kell rá. Emellett heves vérmérsékletén, és sztereotipikus gondolkodásmódján is dolgoznia kell. Zsidró szerint nem lehet új életet kezdeni, csak a meglévőt folytatni.

Ami pedig a házasságot illeti, a mesterfodrász nem zárkózik el a gondolattól, hogy egy nap ismét oltár elé vezet valakit.