Gwyneth Paltrow sosem a visszafogott viselkedéséről és konzervatív értékrendjéről volt híres, de most sikerült még önmagán is túltennie. Az még hagyján, hogy vaginaillatú gyertyát dobott a piacra, egy netflixes sorozattal is jelentkezik hamarosan, aminek a témái között olyan kevésbé szelíd topikok lesznek, mint az orgazmus vagy az ördögűzés. 

Gwyneth Paltrow életmódkísérletei címmel indul a színésznő sorozata a Neflixen január 24. Bár az első részig még várni kell, egy kis előzetest már most is kaphatunk abból, mi vár ránk, ha kedvet kapnánk a sorozathoz. 

Amikor 2008-ban megalapítottam Goopot, úgy éreztem, többre vagyok hivatott, mint hogy Matt Demonnal enyelegjek a mozivásznon

- mondja a színésznő a Netflix oldalára feltöltött videóban. A Goop Gwyneth Paltrow márkája, mely többnyire kozmetikai termékeket árul, most viszont már sorozatot is gyárt, melyben különböző teszteket hajtanak végre. 

Túlzónak, merésznek, és mindenekelőtt bizarrnak tűnő kezeléseket, eljárásokat próbálnak majd ki magukon a Gwyneth Paltrow életmódkísérletei szereplői, így láthat majd a sorozatban ördögűzést, de az orgazmusról is megtudhat ezt-azt, és szexuális segédeszközökkel is találkozhat. 

Egy mondat erejéig visszatérve Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyájára, a termék nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Dwayne Johnson például azzal viccelődött, hogy a gyertya megégette a heréit, úgyhogy inkább nem is használja többet.