Nehéz a hétfő reggel homályában felfedezni a pozitívumokat, de minden rosszban akadhat valami jó, például egy remek hét kezdete lehet a mai nap. Arról nem is beszélve, hogy mindig van, akinek egy picit rosszabb. Hajdú Péternek nem könnyű az élete, hiába talált rá a szerelemre, valaki most rajta keresztül akar rálelni az igazira. Pontosabban a fotóit használja a Tinderen. Nem először történik ez, a műsorvezető nem boldog a dologtól. Közben az  Exatlon Hungary egyik versenyzője komoly balesetet szenvedett a játék közben, Hargitai Bea pedig állítja, minden nő hazudik, aki 40 év körül jár és jól néz ki, de állítja, hogy nem használ botoxot. Ábel Anitának szegezte ezt a gondolatot egyébként. 

Lássuk a medvét:

  • Ripost énekelte meg, hogy Hajdú Pétert egy ismerőse azzal hívta fel, hogy találkozott vele a Tinderen. Mindez csak azért érdekes, mivel nemrég attól zengett a teljes hazai bulvár, hogy Hajdú immár fél éve komoly kapcsolatban él barátnőjével, Eszterrel. Tehát ő  hivatalosan már nem lehet fent a társkereső oldalon. A műsorvezető képeivel visszaélő felhasználó egyébként Andre néven fut, és szemérmetlenül használja a Hajdú közösségi oldalain megjelent képeket.    

Most kaptam egy üzenetet, hogy egy Andre nevű csávó a Tinderen az én fotóimmal csajozik. Ha valaki fent van ezen az oldalon, szóljon már neki, hogy az első randi k.rva kínos lesz

– írta az üggyel kapcsolatban a műsorvezető. 

  • Aki követi a TV2 realityjét az tudja, hogy az Exatlon nem egy könnyített ténfergés a trópusokon, vannak kemény és veszélyes feladatok. Amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy kókuszdióval trafálta fejbe csapattársát az egyik játékos. A baleset után Flórit  azonnal kórházba kellett szállítani. Nagy ütés érte a fején, egyelőre kérdéses, hogy tudja-e folytatni a játékot – írta meg a Blikk.
  • Végül, hogy a Bors se maradjon ki a szórásból: Bochkor Gábor ATV-n futó műsorának legújabb részében Ábel Anita szállt bele Hargitai Beába. Szerinte a modell azért nem öregszik, mivel komolyabb mennyiségű botoxszal konzerválja magát. A modell elismerte a dolgot, viccelődött egy sort, majd megjegyezte, hogy bár Ábel tagadja, ő úgy véli, nincs olyan nő, aki ne használna botoxot mostanában. 

A beszélgetés során Bochkor rákérdezett, hogy Ábel él-e a szépészet ezen eszközeivel.

 Nem

– válaszolta röviden Ábel, mire Hargitai felkiáltott:

Hazudsz! Hazudik, el ne hidd b... meg! Olyan ostobák vagytok ti férfiak, hogy az valami fantasztikus.

A modell az üggyel kapcsolatban nyilatkozott is a Borsnak, Ábel azonban azt mondta, a műsorban minden elhangzott, amit a dologról gondol.

Nagyon szeretem Anita humorérzékét, imádok vele közösen szerepelni. Engem sem lehet megbántani, jó a humorérzékem, értem a poént. Egyébként még azt is hozzáfűztem a műsorban, hogy majd ha igényli, elviszem magammal az orvosomhoz. Nem tudom, hogy csináltatott-e valamit, mert annyira jól néz ki, egy ránc nincs rajta, de ez az ő dolga. A férfiak pedig tényleg nem veszik észre, ha egy nőn beavatkozás történt. Ők már csak ilyenek

magyarázta Hargitai.