Az óriási paróka mögé rejtőzködő Sia sosem teregette ki a magánéletét a médiának, ezért is meglepő, hogy most megeredt a nyelve, és egy lapnak elárulta: örökbefogadott egy kisfiút. 

A GQ magazinnak adott interjújában számolt be róla, hogy 44 éves korára anyuka lett, írja a Just Jared. Az énekesnő éppen művésztársáról, Diplóról beszélt, (vele és egy Labrinth nevű zenésszel már egy ideje összeálltak és megalapították az LSD nevű együttest), amikor valahogy kicsúszott a száján, hogy anyuka lett. 

A kapcsolatunk egy része csak arról szól, hogy megpróbálunk ellenállni a vágynak, hogy szexeljünk, mivel nem akarjuk tönkretenni a munkakapcsolatunkat, de Diplo nagyon-nagyon szexi. Idén küldtem neki egy üzenetet, amiben leírtam, hogy egyike annak az 5 férfinek, aki iránt nagyon be vagyok indulva. Nemrég eldöntöttem, hogy egyedülálló leszek az életem hátralévő részében, mivel nemrég fogadtam örökbe egy kisfiút, és nincs időm egy párkapcsolatra, ezért ha benne lenne egy következmények nélküli szexben, csak szóljon

- nyilatkozta az énekesnő a magazinnak.