Kisó a RTL Reggeli vendége volt, ahol arról beszélt, hogy idén júniusban 40 éves lesz, és már szeretne párt találni magának, noha nem mindenáron. Közösségi oldalain többen is szóvá tették már neki, hogy kezd kifutni az időből, milyen ciki, hogy még mindig egyedül van, amit a műsorvezetőnő úgy kommentált a Reggeliben: 

Szerintük én ez így terveztem?

Bár jelenleg egyedülálló, volt már menyasszony, 6 éves kapcsolata kis túlzással az oltárnál ért véget, Kisó ugyanis az esküvő előtt szakított akkori kedvesével, mivel más jövőképet képzeltek el maguknak. A férfi vidékre, szüleihez akart költözni, Kisó viszont ragaszkodott fővárosi munkájához. 

A műsorvezetőnő egy másik románcát is felelevenítette. Néhány évvel ezelőtt az akkori szerelmével megbeszélte, hogy külföldre költöznek. Ő meg is vette a férfi jegyét, aki végül egyedül utazott el, ráadásul sms-ben közölte Kisóval, hogy ő már külföldön van. 

Az a bizonyos fiatalember elköltözött külföldre, és csak küldött egy sms-t, hogy viszontlátásra.  (..) Novemberben még babaprojekt volt, januárban meg viszontlátásra!

- mesélte nevetve Kisó, aki már sokkal tudatosabban keresi az igazit.