Folytatódik a nyilatkozatháború Jáksó László és Sebestyén Balázs között. A vita azzal kezdődött, hogy az előbbi leszólta az utóbbi rádióműsorát többek között azzal, hogy Sebestyén és kollégái állítólag ki nem állhatják egymást, és csak a műsor kedvéért játsszák el, hogy haverok. Erre Sebestyén Balázs egy Facebook-posztban válaszolt, ami Jáksó nevét nem is tartalmazta, a következő mondatokat viszont például igen:

Jó ha tudjátok, a baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok! Hogy vagytok, hogy ennyien szerettek minket és az, hogy minden reggel ennyien hallgattok Bennünket!

Erre Jáksó László most többek között a következőket mondja a Blikk szerint:

Azt, hogy mi, nagy kezdőbetűvel írja, ami sokat elárul arról, hogyan gondolkodik.

Illetve:

Mit állítottam én? Hogy hamis kép az, hogy ő bátor, vagány műsorvezető lenne. Erre válaszul kaptunk egy kis nyafogást, amelyben a nevemet sem meri leírni, nehogy kikapjon a főnökeitől.

És még néhány rövid hír:

  • Ma egy éve hunyt el Andy Vajna. Vajna Tímea az évforduló emlékére kiment a Fiumei úti sírkertbe és egy 100 szál fehér rózsából készült, szív alakú koszorút helyezett el tegnap a síron. Mindezt ma délután automatikusan eltűnő Instagram Storyban publikálta, aki időben van, itt tekintheti meg a videót.
  • Demcsák Zsuzsának még júniusban vették el a jogosítványát, de novemberben a Bors egy olvasója látta, sőt, le is fényképezte, ahogy Demcsák volán mögé ül. Az eset miatt most eljárást indított a rendőrség, írja a Ripost.
  • És nyilván csak poén, de Kajdi Csaba bejelentkezett a #pumpedchallenge-re. Pumped Gabo még a múlt héten jelentette be ebben a posztban az Instagramon, hogy egy kihívást indít, amiben két embert keres, akikkel fél éven keresztül együtt edz „majdnem minden nap”. A kommentek között látható, hogy Kajdi Csaba, aki Cyla művésznéven parodizálja az influenszereket, rögtön beírta a posztra: „lehetek én az egyik?
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jáksó László: Sebestyén Balázs „a nevemet se meri leírni”

Folytatódik a rádiósháború! Plusz: Vajna Tímea koszorúval emlékezett férje haláláról, Demcsák Zsuzsa ellen eljárás indult jogsi nélkül vezetésért.

26 · Jan 20, 2020 08:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments