Tény, hogy rég készült róluk közös fotó, mégis furcsa, hogy a külföldi sajtó legalább olyan lelkes a hollywoodi páros kezezésétől, mintha nyílt színen esküdtek volna meg unikornisháton. Gyakorlatilag az összes jelentősebb lap és portál, élükön a Harper Bazaar és Vogue arról cikkezik, hogy Anistonék újra egy pár, és ennek ékes bizonyítéka az a pár fotó, melyen Pitt kedvesen megfogja Aniston kezét és magához húzza a díjátadó backstageében.

Pár hete téma, hogy újra együtt van az egykori álompár, bár eddig mindent elsöprő bizonyítékot senki sem szállított, Pitték pedig szerényen hallgatnak a dologról. A TMZ cikkében egyfajta kimondatlan egyesülésként értékelte a páros viselkedését a gálán, bár a fotókon kívül ők sem szereztek jelentősebb bizonyítékot a dologról. Annyi biztos, hogy mindkét színész boldog lehetett, hiszen mindketten díjat nyertek, Aniston a drámasorozat kategóriában lett a Legjobb színésznő, míg Pitt a Legjobb férfi mellékszereplő díját vehette át a film kategóriában. 

A lapok jelentős része szerint Anistonék az Oscarra már kéz a kézben fognak érkezni, de erre azért kicsi esély mutatkozik, ugyanis az Entertainment Tonight rákérdezett Anistonnál, hogy mit szól az őt, illetve Pittet érintő pletykákhoz, mire a színésznő annyit mondott: „hysterical”, azaz röhejes az egész.