Schobert Norbert hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki véleményét követőinek, mely szerint sok házasságnak azért lesz vége, mert meghízik a feleség. A híresség úgy látja, a férfiak elsősorban a nők külsejébe szeretnek bele, ha pedig a hölgyek meghíznak, oda a vonzalom, a szexuális élet, így pedig a házasság is zátonyra fut. 

Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Nem. Ő a nő külsejét kívánja meg

– mondja Schobert Norbert Facebook-élőzésében. 

Véleménye szerint csak a nők tudják meglátni és értékelni a férfiak belső értékeit, az erősebbik nemet többnyire csak a nők külsője érdekli. Ezért is látja problémának, sőt, végzetes hibának, amikor a nők szülés után elhagyják magukat, és meghíznak. 

A nők többsége szüléskor cseszi el. Úgy gondolja, hogy értéket adott a férifnek, a családnak, és tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, bizony, az a férfiak számára kínszenvedés

– mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Schobert Norbert.  

Így lesznek a gyerekek félárvák, mert bizony, a nők felszedik azt a 20-30 kilót, és nem tudják leadni

– vonja le a következtetést. 

Szerencsére van megoldás: Schobert Norbert minden nőnek, aki meg szeretné őrizni leánykori alakját, a Keto- vagy szénhidrát csökkentett diétát ajánlja. Új év, új élet címszó alatt ő is ilyen diétába kezdett. Míg felesége, Rubint Réka alakreform táborába Schobert 75 kilósan érkezett, 76 kilósan távozott onnan. Miután hazajött, hétfőtől csütörtökig több kilót is leadott magáról, a videófeltöltés napján már csak 71,5 kg volt. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbert szerint a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert a nő meghízik

Szerinte a gyerekek azért lesznek félárvák, mert édesanyjuk 20-30 kilót szedett fel magukra a szülés után, ami „a férfiak számára kínszenvedés”.

2565 · Jan 20, 2020 02:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments