DSC2663

Börtönbe kerülhet Demcsák Zsuzsa

2020.01.21. 09:01

November végén a Velvet is beszámolt Demcsák Zsuzsa újabb botlásáról. A műsorvezetőt nyáron ismételten 3 évre eltiltották a vezetéstől, ugyanis ittasan ült volán mögé. Ugyan bevonták a jogosítványát, Demcsák novemberben mégis kocsiba pattant egy bevásárlás alkalmával. Szerencsétlenségére a Bors egyik olvasója le is fotózta, így rendőrségi eljárás indult ellene.

Az utóbbi időben nem sokat hallhattunk a műsorvezetőről, ez azonban nem jelenti azt, hogy pénzbüntetéssel megúszta volna a dolgot. A Ripost információ szerint akár 20 napos elzárásra is ítélhetik Demcsákot a 700 ezer forintos pénzbüntetés mellett. A lap egy jogászt is megkeresett az eset kapcsán.

Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven, vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső. Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól. Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég

– mondta a szakember.

Mindeközben a műsorvezető és férje már megkezdték a közös életet Magyarországon. Krishan úgy döntött, jógaoktatóként helyezkedik el - írja a Bors.