Árpa Attila a vendége D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal c. műsorának következő részének, amiben a férfi eléggé meglepően értékeli saját tévés munkásságát, derül ki a 24.hu cikkéből.

A híresség legnagyobb álma mindig is a filmkészítés volt. Pályája elején a televíziónál kezdett el dolgozni, ahelyett, hogy előbb befejezte volna a főiskolát. Erről a döntéséről még most sem tudja, helyesen hozta-e meg. 

A tévézés meg egyszerűen… mégis csak egy huszonvalahány éves ember egyszer csak egy ilyen lehetőséget kap, egy pozíciót, egy irodát, egy névjegykártyát, egy céges autót és egy rakás pénzt, és ráadásul te döntsd el, hogy mit néznek innentől kezdve az emberek a tévében, vagy te csináld meg… nehéz döntés volt,és a mai napig nem tudom, hogy meg kellett-e volna bánnom, vagy sem

- mondta a férfi D. Tóth Kriszta műsorában. 

Persze, a filmezésről sem mondott le Árpa Attila, most is tárgyal a Filmalappal egyik készülő projektje apropóján. Tévés munkájáról azonban nincs valami nagy véleménnyel, saját műsorait szarnak és hülyeségnek titulálta az Elviszlek magammalban. 

Gyorsan legyártom ezt a pár műsort, aztán folytatom megint a főiskolát. Ezt a szart Magyarországon úgyse fogja senki nézni. Gyorsan legyártom ezt a pár hülyeséget, aztán jövök vissza hozzátok az igazi életbe

- nyilatkozta Árpa Attila a műsorban.