Gigi Hadid nemrégiben még a Vogue orosz kiadványának címlapján feszített, most pedig nem kisebb személy, mint Rihanna kérte fel, hogy szerepeljen limitált kiadású, különleges magazinjában. Az énekesnő egy rendhagyó lapozgatnivalót szeretne közkinccsé tenni, amelybe olyan befolyásos embereket válogatott be, akik véleménye szerint újraformálhatják a világot.

A modell két fotót mutatott meg a gyűjteményből, mindkettőn elég dögös, oldalcickó villantó szerelést visel. A keblei mellett az első képen kockahasat, a másodikon pedig formás popsit is villant, méghozzá egy motoron ülve.

Candice Swanepoel szintén a Vogue múzsája lett, méghozzá a japán kiadványé. A Victoria's Secret modell mindkét általa megosztott fotón csupán egy falatnyi anyagot visel.

Íme az első, sokatmondó fekete szett. A bejegyzés szerint ez az egyik olyat outfit, amit Swanepoel a legnagyobb örömmel viselt magán.

A második pedig egy igazán kawaii (japánul cuki) összeállítás lett, ezzel szemben azonban meglehetősen provokatív is. A modell intim részeit alig takarja az az aprócska mackófej, a színes csizmája pedig külön figyelmet érdemel.