Szerdán a Velvet is megírta, hogy Vajna Tímeát egy jóképű milliárdos oldalán fotózták le. Akkor egy titokzatos barát egyértelműen kijelentette, hogy együtt vannak, ám az örökösnő nem teljesen erről számolt be.

Zoli azért volt ott a férjem sírjánál, mert nyolc éve barátok voltak, és ő is kiment többször a sírhoz, egyedül is. Mivel nagyon szerette és tisztelte Andyt, vasárnap ő is ki akart menni a temetőbe. Ezért megkértem, hogy segítsen kihozni a nagyimat és a bejáró nénit, mert nem fértünk volna el egy kocsiban

– árulta el Vajna Tímea a Blikk megkeresésére. 

A lap utánajárt a dolognak, és kiderült, hogy a filmmogul és a szóban forgó férfi valóban baráti viszonyt ápolt, illetve üzleti kapcsolat is volt közöttük, hiszen a milliárdos szeretett volna beszállni Vajna éttermébe. Az örökösnő szerint jelenleg is folyamatban van ez a projekt.

Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt

– mondta a Blikknek Vajna Tímea.

Az örökösnő egyébként nem sokáig marad Magyarországon, hiszen jelenleg is azon dolgozik, hogy megkaphassa az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig szigorú szabályokat kell betartania.