Ugyan a Schobert Norbi-botrány már leülepedni látszik, az üggyel kapcsolatban újabb kényes szituáció alakult ki. Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező blogger, Tibi atya csúnyán kiosztotta azokat a celebeket, akik nekimentek az üzletembernek. Ugyan Schobertet sem védte a szövegben, de Kulcsár Edináról és férjéről nyomdafestéket nem tűrő módon irt.

A szépségkirálynő hosszú Instagram-posztban reagált az írásra. A bejegyzéséből kiderül, hogy nem érti, mire jó ez a sok mocskolódás. Nagyon megviselték a róluk írt sorok, és felteszi a kérdést, hogy a lelki bántalmazást miért nem büntetik, ha vele szemben a testit igen.

Hazudnék, ha most azt írnám, mennyire szuper jó kedvem van... Persze, most biztosan a várandósság is közrejátszik abban, hogy jobban megviselnek a különböző lelki dolgok! A testisértést büntetik... de mi a helyzet a lelkünkkel? Idegen emberek azt írhatnak rólunk amit csak akarnak Anélkül, hogy utánajárna annak, hogy amit ír, az valóban igaz-e? Ezt (tegnapi gusztustalan cikk ) igazából már el is engedtem, de ebből a kérdésből szépen tovább folytattam az okfejtést magamban és mélységesen elszomorodtam, hogy mennyire nincs jelen a -Közösségi Média- világában a felelősségvállalás fontossága! Már annak is kutya kötelessége lenne ezt előtérbe helyeznie, aki akár ,,csak” 10.000 embert ér el, de aki milliókat ér el? Nekik, hogy nem jut eszükbe, hogy különböző kijelentésekkel/írományokkal lelki bántalmazást folytatnak? Vagy éppenséggel tudják, de ezzel együtt azt is, hogy megtehetik, mert nincsen semmi törvényi szabályozás rá? Ezt miért nem büntetik? Nagyon bízom abban, hogy ez hamarosan változni fog! Szerencsére elég pozitív az éleltszemléletem, szóval nem lesz itt baj, de mi van azokkal, akik nem tudják a hasonló helyzeteket magukban lerendezni? Ők mihez kezdjenek? Járjanak pszichológushoz? Ezzel valamit kezdeni kell. Nem miattam/miattunk vagy az elmúlt napokban történtek miatt, hanem a szebb jövő érdekében! Mi értelme az utálkozásnak? Az ujjal mutogatásnak? SEMMI! Vagy embereket tényleg az tesz boldoggá, hogy másokat bánthatnak? Nem akarom elhinni! Bocsánat! Itt be is fejeztem, csak nem tudok egyszerűen most másra gondolni. Ezek a kérdések lebegnek a szemem előtt.

Hamarosan kimozdulunk ( Fradi-Paks mérkőzésre megyünk ) és ezzel együtt magam mögött hagyom a fentebb írtakat is és ígérem ugyanolyan leszek, mint amit tőlem megszokhattatok. Bocsánat, de a kommenteket is kikapcsolom, mert nem szeretnék már ezzel foglalkozni, csak szerettem volna megosztani veletek az éppen aktuális gondolataimat. Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy kíváncsiak vagytok rám/ránk és, hogy olyan sok támogató jellegű üzenetet vagy akár kommentet írtok

– írja posztjában Kulcsár Edina.