Hírességekre hasonlítani mindig is jó móka volt a hétköznapi életet élő emberek körében. Ugyan fárasztó lehet, ha az illetőt lépten-nyomon megállítják egy fotó kedvéért, összességében a legtöbben arról számolnak be, hogy élvezik a felhajtást. Ez a mai világban különösen előnyére válik például azon fiataloknak, akik híres színészek vagy énekesek másai, ugyanis közösségi oldalaikon a követőik száma rendkívül meg tud ugrani az ilyen esetekben. Vessenek csak egy pillantást Paige Niemannra, aki Ariana Grande hasonmásaként 592 ezer követőre tett szert az Instagramon. A hasonmás-verseny legújabb üdvöskéje azonban nem egy énekesnő vagy színésznő (na jó, talán hamarosan újra színésznő) kiköpött mása, hanem a sussexi hercegnéé.

A kétgyermekes édesanyára a Daily Dot bukkant rá Instagrammon, a hasonlóság pedig közte, és Meghan Markle között valóban tagadhatatlan. Akeisha Land eredetileg azért hozta létre a profilját, hogy két gyermekéről, Grayson-ról és Tristan-ról töltsön fel rá képeket. Az oldala hamar népszerű lett, és most már egyfajta influenszer tevékenységet folytat rajta. 

Land elárulta, hogy maga is látja a hasonlóságot maga és Meghan Markle között, és amikor valaki megjegyzi, hogy mennyire hasonlít a sussexi hercegnére, még viccelődni is szokott azzal, hogy ha Meghan Markle épp nem akar elmenni egy eseményre, ahová meghívják, akkor ő az, aki rendszeresen kisegíti.