Elkeserítő egészségügyi állapotáról beszélt VV Béci a Blikknek. A teljes interjút itt tudja elolvasni, a legfontosabb, hogy a Young G néven is ismert rapper-előadóművész először vesetájékon érzett fájdalmat, ami aztán átterjedt máshova is, így a Való Világ negyedik, 2010-11-es évadjának most 34 éves sztárja már három esztendeje küzd ízületi problémákkal. (A fenti borítókép még anno a Való Világ egyik adása közben készült.)

Alig tudok járni. Az elején a felkelés volt nehéz, most már aludni sem tudok rendesen az égető fájdalom miatt – mesélte Béci, aki mankózik. [...] A rapper erős gyógyszereket szed, de a koncerteket vállalja.

Ezeket írja a Blikk, amihez VV Béci hozzáteszi még, hogy a betegsége nem változtatja meg a műsort, ha beveszi a gyógyszereket fellépés előtt, a közönség nem vesz észre semmit. Young G a Youtube-csatornáján is beszélt tavaly év végén a betegségéről, a videót alább tekintheti meg. Ebben a rapper azt is elmesélni, hogy még a cipőjét is nehezére esik felvenni, és 1:18-nál deformálódott ujját is megmutatja. A táncot, edzést egyelőre abbahagyta, de újra szeretné kezdeni, próbál egészséges maradni.

A barátok is már nagyon kihalóban vannak

– ezt is megjegyzi Young G a videóban annak kapcsán, hogy a legközelebbi barátai közül is kevesen tudtak eddig a betegségéről.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Béci, azaz Young G alig tud járni, mankót használ

A 34 éves rapper csak begyógyszerezve tud végigcsinálni egy fellépést, a Youtube-on megmutatja deformálódott ujját. 3 éve küzd ízületi betegséggel.

39 · Feb 02, 2020 10:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments