Ha valaki, akkor Kylie Jenner egészen biztosan minden követ megmozgat, ha a  kislányáról van szó. Már karácsonykor is gondoskodott arról, hogy Stormi semmiben se szenvedjen hiányt, ami pedig a sztárbébi második születésnapját illeti, édesanyja kvázi egy teljes bulihetet szentelt neki.

Stormi Webster második születésnapjának apropójából Jenner egy Stormi néven futó sminkkollekcióval is előállt, ami pedig az ünneplést illeti, több nívós bulinapot is tartott. A legutóbbi pedig meglehetősen bizarra sikeredett.

A celebritás egy teljes kalandparkot húzatott fel gyermeke örömére, ahol volt külön rész a Trollok, és a Jégvarázs című mese tematikájával. A helyszínre egy hatalmas,  felfújt Stormi-fej száján keresztül lehetett belépni. Voltak továbbá a kislány arcáról  mintázott lufik/párnák is, amelyeket a vendégek magukkal vihettek. Aki akarta, a saját fejére is húzhatta a sztárbaba fejét, jelmezként.

A banzájon volt továbbá a kislány fejével „díszített” hullámvasút és ugrálóvár is, nem beszélve a temérdek egyéb ajándéktárgyról és az étel-ital kínálatról.

Természetesen a gyerekek nagyon jól érezték magukat, de valószínűleg semmire sem fognak emlékezni abból, ami történt. Ennek elkerülése végett Jenner egy halom fotót lőtt az eseményről, hogy még véletlenül se merüljön feledésbe.

Ön szerint indokolt ilyen volumenű partit tartani egy kétévesnek?