Újabb hét, újabb lehetőség az alámerülésre a hazai bulvártengerben. Vajna Tímea vitorlát bontott Amerika partjai felé, de természetesen hazai érdekeltségeit nem hagyja felügyelet nélkül. A Nobu luxuséttermet milliárdos barátjára, Zoltánra bízta, míg a belvárosi fánkozót húga férjére, Visváder Tamásra hagyta. Mindeközben Gesztesi Károlyról készült egy könyv, aminek családja egy kicsit sem örül, a Drága Örökösök sztorijában egy komoly verekedés alakult ki, Hajdú Steve angol felesége pedig magyar állampolgárságot kap.  

  • Korábban már a Velvet is megírta, hogy Visváder vette át a fánkozó ügyvezetői feladatait. Úgy tűnik, ez a továbbiakban is így lesz. Az üzletember elárulta, hogy a fánkozó ugyan még nem tudott nyereségessé válni, de már termelt profitot, és ha minden jól megy, lehet, hogy ő is tulajdonossá válik - írta meg a Bors.  

Februárban lesz egy éve, hogy átvettem a fánkozót, mert vezetés nélkül maradt a cég. Két és fél évig volt veszteséges, most sem nyereséges, de már termel profitot. Nem vásároltam meg, és Timi sem adta oda a fánkozót, ügyvezetőként dolgozom. Mindig azt mesélte, hogy amikor kiment Amerikába tizenegy évesen, és meglátott egy fánkozót, elhatározta, hogy fánkozója lesz. Érdekes, hogy másfelé vitte az élet, de amikor 71 éves lett, újra kitalálta, hogy fánkozót fog csinálni.  Timi sokat van külföldön, nem volt vezető, de nem akartuk, hogy be kelljen zárni, ezért vettem át én. Egy évet adtunk magunknak, hogy működik-e, és szerintem működik, így a jövőben lehet, hogy tulajdonostársként is jelen leszek

– mondta Visváder a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@mrfunk_budapest #superbowl #miami #donuts

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

  • A Blikk ravasz módon úgy tálalta az eseményeket, legalábbis a címben, mintha valóban egymásnak esett volna a Drága örökösök két szereplője. A valóság ezzel szemben annyi, hogy a történetben alakult ki egy kisebb torzsalkodás Horváth Sisa Anna és Kiss Anna Laura által prezentált karakterek között. 

Eleinte nagyon óvatosak voltak egymással, így egy idő után mondtam nekik, hogy ez nem lesz jó, mert itt nagyon durván egymásnak kell esni. A próbák közben aztán egyszer csak belendültek, majd azt láttuk, hogy teljesen beleélték magukat. Sisa valóban elesett a jelenetben és Laura is beütötte a fejét, így, amit látnak majd a nézők, teljesen valóságos balhé lesz

 – emlékezett vissza a sorozat rendezője, Hámori Barbara.

  • A Bors írta meg, hogy a család engedélye nélkül adtak ki könyvet Gesztesi Károlyról. A cikk szerint a kötet összeollózott szövegekből áll, a művész családja pedig úgy látja az egész dolog nem szól másról, mint a haszonszerzésről. 
  • Magyar állampolgárrá válik a Brexit miatt Hajdu Steve brit neje. A színész felesége két évtizede él  Magyarországon, már a honosítási vizsgájára készül, és néhány hét múlva kettős állampolgár lesz – írta meg a Blikk.