Alighogy kicsomagolt a sussexi hercegi pár Kanadában, máris elképesztő hírek érkeznek róluk. Már többször volt szó arról, hogy Meghan Markle vissza akar térni a filmes világba, most úgy tűnik meg is tette az első lépést, ugyanis szerződést kötött a Netflix-szel egy valóságshow-ra, amiiben ráadásul a házasságát fogják kitárgyalni – derült ki a Glamour cikkéből.

Markle stylist barátnője, Jessica Mulroney műsorában fog feltűnni. A tízrészes műsor címe I Do, Redo, azaz Igen, újra igen, és olyan gazdag párok szerepelnek majd benne, akik egyszer már elváltak, de másodjára sikeresebben találtak párra. 

 Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének 

– mondta a műsor egyik producere a PageSixnek, amit a Blikk szemlézett. A cikkben arra is kitérnek, hogy a színésznőnek korábban volt egy sikertelen házassága Trevor Engelson producerrel.

Iparági pletykák szerint szépen kezdte meg a hercegi pár az anyagi önállósodást, ugyanis Markle új megbízása több millió dolláros bevételt hoz nekik.