A jelek szerint Meghan Markle-nek és Harry hercegnek sikerült elérniük, hogy lassítsanak a tempójukon, miután visszavonulót fújtak, számolt be róla Perez Hilton. (Ráadásul úgy, hogy ehhez még nem is kellett igénybe venniük Madonna New York-i kéglijét, aki örömmel kiadta volna a párnak ingatlanját.)

Míg Meghanék nyugodtan hátradőlve élik hétköznapjaikat, Vilmos hercegék egyik hivatalos megjelenésükről rohannak a másikra, feszesebb a tempójuk, mint valaha, mondta egy forrás az US Weeklynek:

A Cambridge-i herceg és hercegné elfoglaltabbak, mint valaha, mióta Harry és Meghan elhagyták az Egyesült Királyságot. Azt hihetnénk, hogy a hektikus beosztásuk próbára teszi a házasságukat, pedig éppen ellenkezőleg: most még közelebb kerültek egymáshoz.

Meghan Markle és Harry herceg mindennapjairól pedig a People-nek nyilatkozott egy párhoz közeli forrás, aki elmondta, a szerelmesek nagyon bejött az élet a megxit után.

Szeretik a csendes hétköznapokat. Hosszú sétákra mennek, jógáznak, Meghan főz

- mesélte a forrás. 

Amikor pedig éppen nem felesége főztjét eszi Harry herceg, a helyi szendvicsezőben keres magának némi élelmet, Meghan pedig, amikor éppen nem a konyhában tündököl, két kutyájukat sétáltatja.