Liu Shaolin Sándor 24 éves, olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, akiről a legutóbb tavaly májusban írtunk annak kapcsán, hogy szakított akkori barátnőjével, Péterffy Lilivel.

Nos, még január 16-án volt Az év sportolója gála, ahova Liu Shaolin Sándor nem egyedül érkezett, hanem kézen fogva fényképezkedett a fotófal előtt egy lánnyal. Az illetőről azóta is csak annyit tett nyilvánossá a Blikk mai cikke, hogy a lányt Reginának hívják és egy ruházati cégnél dolgozik. Regina Instagramja nem nyilvános, Liu Shaolin Sándor Instagramján, illetve Facebookján pedig egyelőre nincs közös poszt új barátnőjével (bár korábban automatikusan eltűnő sztorit már megjelentettek), a sportoló ezen kívül a lapok megkereséseit is elhárította, nem kíván új kapcsolatáról nyilatkozni. Ha meg szeretné nézni Reginát ezen a bizonyos januári közös fotón, kattintson tovább a Blikkhez!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Új barátnője van Liu Shaolin Sándornak

A lánnyal, akinek a keresztneve Regina, Az év sportolója gálán mutatkoztak együtt. Az olimpiai bajnok előző barátnőjével tavaly májusban szakított.

32 · Feb 11, 2020 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments