Cindy Crawford szupermodell-legenda mindkét gyereke szintén modell, de azért lányáról, Kaia Gerberről szoktunk többet hallani. Pedig a fiával, Presley Gerberrel is előfordul, hogy fényképezőgép előtt találja magát, de róla a legutolsó hír az volt egy évvel ezelőtt, hogy ittasan vezette a Tesláját, pedig még csak 19 éves volt, és az USA-ban 21 év alatti személynek tilos alkoholt értékesíteni.

Nos, Presley Gerber a következő videót tette ki az Instagramjára három nappal ezelőtt.

Az eredményt jobban meg lehet nézni a tetoválóművész Instáján: Gerbernek a MISUNDERSTOOD, azaz kb. MEG NEM ÉRTETT szót tetoválták a szeme alá az arcára.

A Page Six azt írja, hogy a tetoválásra elég sok negatív komment jöhetett, mert Gerber ezek után egy indulatos Instagram Live videóban, élőben védte meg magát. Azt mondja, azért ezt a szót választotta, mert tényleg úgy érzi, hogy őt világéletében senki sem értette meg, Gerber barátnője pedig hozzáteszi, hogy a szülők (azaz Cindy Crawford és Rande Gerber) véleménye pozitív a tetoválásról. Presley Gerber többek között azzal a frappáns mondással szólt vissza a tetoválását kritizálóknak, hogy

Ha nem tetszik, akkor baszódj meg!

Ennek fényében nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az alábbi szavazás végeredménye.

Önnek tetszik Presley Gerber arctetoválása?