Emlékeznek még 2011 nyarára? Ebben az időszakban tűnt fel a Youtube-on Rebecca Black Friday című száma, amit az internetezők zöme hallgathatatlan trashnek titulált, ez pedig rá is nyomta a bélyegét a fiatal énekesnő karrierjére.

Ha valahogyan kimaradt volna az életéből ez a dal, akkor itt belehallgathat:

Rebecca Black ma már 22 éves, és egy Instagram-bejegyzésben beszélt arról, mit üzenne 13 éves önmagának, aki a Friday című ámokfutásért felelős. A lány egyébként fiatal nő már, és természetesen a világszemlélete is sokat változott. Posztjában elmeséli, rengetegen bántották a 13 évesen kiadott dala miatt, sokan a mai napig nem veszik komolyan.

9 évvel ezelőtt a Friday című számot feltöltötték az internetre. Mindenekfelett csak szeretnék visszamenni az időben, és beszélni a 13 éves önmagammal, aki szörnyen szégyellte magát és félt a világtól. A 15 éves énemmel, aki azt érezte, hogy nincs kivel beszélnie a depressziójáról, amivel szembenéz. A 17 éves önmagammal, aki nem mehetett suliba anélkül, hogy meg ne dobálták volna kajával őt és a barátait. A 19 éves lánnyal, akinek majdnem minden producer leszögezte, hogy sosem akarnak vele együtt dolgozni. Basszus, a jelenlegi énemmel, aki egy pár napja undorodott magától, amikor tükörbe nézett. Próbálom magamat emlékeztetni, hogy minden nap egy új lehetőség arra, hogy saját magam lehessek. Senki más nem határozhat meg. Az idő gyógyít, és semmi sem végleges. Sosem késő újrakezdeni. Talán furcsa ezt kiposztolni, de őszintén jól esik

– írja posztjában Rebecca Black.

Az énekesnő egyébként nem adta fel az álmát, és azóta is dalszerzéssel foglalkozik. Új művei pedig, nem meglepő módon, sikeresebbek, mint anno a Friday. Összehasonlításként itt egy: