18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-1205857901

Miley Cyrus tett róla, nehogy feledésbe merüljön a mellbimbója

2020.02.13. 11:55 Módosítva: 2020.02.13. 12:17

Az utóbbi hónapokban kijelenthetjük, hogy Miley Cyrus némiképp lenyugodott új pasija mellett. Igaz, a múltkor szükségesnek érezte, hogy dominaszerkóban nyírja meg férfiúja haját, és mindezt dokumentálja is. Ettől eltekintve azonban nem művelt semmi polgárpukkasztót, egészen Marc Jacobs legutóbbi divatbemutatójáig.

Sok más neves modell mellett az énekesnő is felvonultatott egy kreációt. Cyrus  egy mondhatni klasszikus, fekete melltartó-nadrág szettben sétált végig a kifutón, utána pedig az afterpartin is tiszteletét tette, de itt már nem vesződött olyan semmirekellő dolgokkal, mint például egy melltartó.

A lentebb látható posztban ugyanis az énekesnő önként mutatja meg követőinek saját mellbimbóját, amely szökésnek indult bő felsőjéből, de ez már a divatbemutató után történt. Ironikusan még hozzá is tette, hogy gyorsan lapozzunk jobbra a lényegért, mert az Instagram hamarosan törli a fotót. Ez a közösségi irányelvek tekintetében nem is lenne meglepő, bár a tavalyi bimbóvillantós tükörszelfijét sem száműzték még a platformról a figyelmeztetések ellenére.