Az idő ugyan nem a legjobb, mégis egy remek péntek reggelre virradt, hiszen Valetin-nap van. Különleges, a szerelmespárokra koncentráló hírösszefoglalóval készültünk erre a napra: a Blikk utánajárt, hogy az X-faktor szerelmespárja, hol tart a kapcsolatukban, Várkonyi Andrea is beszélt szerelmi életéről, Csodot Adél és Istenes Bence pedig kifejtették a Bestnek adott közös interjújukban, hogy miként kezelték kapcsolatuk kritikus pillanatait.

Jól megvannak, hatalmas a szerelem. Peti rengeteg időt tölt Boginál, szinte olyan, mintha már ott lakna. Bár még nem mondta fel az albérletét, csak idő kérdése, mikor költöznek össze. Bogi famíliája nagyon megszerette Petit, ugyanúgy, ahogy az ő szülei és barátai is megkedvelték az énekesnőt. Nem kétséges, a 13 év korkülönbség ellenére remekül összeillenek, és hosszú távú terveik vannak. Senkit nem lepne meg, ha Peti még az idén eljegyezné Bogit, hiszen egyértelmű, benne megtalálta a lelki társát

– mondta el a Blikknek egy közös barát.

Tamás mindig tetszett, és körülbelül ennyit is állapítottam meg, ha összefutottunk, hogy egy jó pasi, de emögött még nem volt semmi szexus. Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra. Egyelőre minden jól alakul, de nem költöztünk össze, és még nem is tervezünk ilyesmit. Annak is örülünk, ha van időnk egymásra, hiszen elfoglaltak vagyunk.

  • Csobot Adél és Istenes Bence a BEST magazinnak adott interjúban meséltek arról, hogy számukra nem a hetedik év volt a vízválasztó, előtte éltek meg több nehézséget a kapcsolatukban, sőt, azóta is sokszor kell újraértékelniük a kapcsolatukat.

Nagyon sokszor szakítottunk. Volt, hogy naponta. Nagyjából azóta stabilizálódott a kapcsolatunk, amióta gyerekeink vannak. Hét év alatt megismertük egymást, nálunk nem a rettegett hetedik év volt a kritikus. Adéllal vigyázni kell. Ha néha füllentek, ő mindig kideríti az igazságot. Elég, ha csak egy kérdést tesz fel.

– mondta Istenes.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amióta megvannak a gyerekek, azóta is volt olyan helyzet, amikor azt mondtuk, hogy nem tudjuk folytatni egymással. Nem azért, mert nem szeretjük egymást…

– így Csobot Adél. Istenes erre azt mondta, hogy együtt és külön-külön is sokat változtak, amit mindketten természetesnek gondolnak és éppen dolgoznak rengeteget kapcsolatukon.