Bódi Sylvi annyira tart a koronavírustól, hogy azt írta egyik Insta-posztjában, hogy reméli, több kínait nem enged be kormányunk az országba. Bejegyzésének ezt a részét posztolás után nemsokkal ki is törölte, de hiába, már így is óriási felháborodást keltett vele. Azóta már elnézést kért, most pedig a tanulságokat is levonta az esetből. 

A modell azzal kezdi, hogy megköszöni azoknak, akik érdemben szóltak hozzá a posztjához, azokkal ugyanakkor nem tud mit kezdeni, akik fröcsögve kommenteltek, de rájuk sem haragszik.

A felindult, szitkozódó, dühöngő, fenyegető, átkokat szóró embertársaimnak üzenem, hogy nem haragszom rájuk. (...) Az a helyzet, hogy ez hozzám semmilyen szinten nem ért el, mert ilyen ártó energiák rajtam egyszerűen nem tudnak fogni. Ezért nem csak felesleges erre pazarolni a drága időtöket, hanem kimondottan önveszélyes manőver is.

-írja.

A koronavírusra is szentel még néhány szót, szerinte a fertőzés mindenhova el fog jutni, sőt, zárójelesen még azt is megkérdőjelezi, nem mesterségesen tenyésztették-e ki. 

Bódi Sylvi az esetből azt a következtetést vonta le, hogy legközelebb jobban kell vigyáznia, mit és hogyan fogalmaz meg, a többieknek pedig az indulataikat kellene jobban kordában tartaniuk. 

A bejegyzést itt tekintheti meg.