GettyImages-1175989428

Első podcastjában máris magánéletéről beszélt Kate Middleton

2020.02.16. 09:56 Módosítva: 2020.02.16. 10:00

Élete első podcastjában Kate Middleton meglepően sokat árult el magánéletéről: terhességéről és anyaságáról is beszélt. A hercegné a Happy Mum Happy Baby c. műsorban vendégeskedett, ahol többek közt az derült ki róla, hogy gyakran van bűntudata gyerekei miatt. 

Amikor a műsorban megkérdezték tőle, szokott-e lelkiismeret-furdalása lenni, hogy nem tud elég jó anyja lenni a gyerekeinek igennel válaszolt. 

Igen, abszolút. És bárki is azt mondja, hogy neki nem, hazudik.

A hercegnének nagyon sok idejét lekötik a rangjából származó hivatalos megjelenések, ezért nem tud annyi időt tölteni gyerekeivel, mint szeretne, noha olyan szülőnek tartja magát, aki szeret mindent kézben tartani. 

Kate Middleton megemlítette, hogy a podcast felvételének reggelén (január végén) a gyerekei megkérdezték tőle, miért nem ő viszi őket aznap az iskolába. 

Ez egy állandó kihívás, időről időre hallani az anyukáktól

- mondta Kate Middleton arra utalva, mennyire nehéz az idejével zsonglőrködnie. 

Arról is beszélt, mennyire megváltoztatta az anyaság:

állandóan megkérdőjelezed a saját döntéseid, elhatározásaidat, és minden mást. Szerintem ez akkor kezdődik, amikor valaki anyukává válik. 

Terhességéről elárulta, hogy reggelente gyakran hányt, és bár tudja, hogy ez cseppet sem rendkívüli terheseknél, mégis megviselték a rosszullétek. Férje, Vilmos herceg pedig hiába szeretett volna neki segíteni, nem tudott. Hogy jobban legyen terhessége idején, Kate Middleton különleges légzéstechnikákat gyakorolt be és meditált.