Film készül Hosszú Katinka életéről, illetve olimpiai felkészüléséről. A felvételeket ebben a hónapban kezdték el és hatvanöt napig fog tartani a forgatás, karácsonykor mutatják majd be a kész filmet, nyilatkozta az olimpiai bajnok úszónő a Borsnak. Hosszú Katinka a következőt mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy szerepel-e majd a filmben egykori edzője és férje, Shane Tusup is:

Maradjunk annyiban, ez az én filmem, hadd döntsem el én, hogy ki kap benne szerepet.

Ezt minden bizonnyal nemnek lehet venni.

További hírek még a hét elejére:

  • Cicciolina már 2012-ben is megalapította a DNA, azaz Democrazia, Natura e Amore nevű pártot Olaszországban (itt a La Repubblica cikke), most megint ugyanezzel a párttal kíván visszatérni az olasz politikai életbe a Notizie.it nevű oldal szerint. Staller Ilona azt is mondta, hogy annyira elégedetlen az olasz kormánnyal, hogy ha nem történik változás, elhagyja Olaszországot.
  • Csuti nyilatkozott Várkonyi Andreának a Life TV-n. Kulcsár Edina élete párja azt mondja, hogy ő Kulcsáron és még egy exén kívül világéletében minden nőt megcsalt.
  • Ördög Nóra pedig gyémántékszereket is viselt a Corinthia hotelben egy szombat esti bálban, vasárnapi Instagram-posztja szerint.
  • Tóth Verát meg megszponzorálta az Adidas, ezért mostantól hetente fog arról posztolni az Instagramjára, hogy mennyire szeret futni járni.

És ezen kívül még az is történt, hogy az Annoni házaspár bejelentette, hogy érkezik első gyermekük, erről itt olvashat többet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hosszú Katinka filmjében nem lesz szó Shane Tusupról

A hírösszefoglalóban még: Cicciolina visszatér, Csuti két kivétellel mindenkit megcsal, Ördög Nóra gyémántot visel, Tóth Vera meg futni jár.

6 · Feb 17, 2020 10:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments