A fiatalok mindig is áhítoztak a mindenkori modellek külsejére. Sokan képesek vagyonokat is fizetni a vékonyabb derékért, teltebb ajkakért, a legújabb divat pedig a szemöldököt veszi célba. Szerencsére a TikTok erre is kínál egy olcsóbb és kevésbé végleges megoldást.

A trend a „Fox Eye Challenge” (rókaszem-kihívás) nevet viseli, és abból áll, hogy a tinik megválnak a szemöldökük nagyjából felétől. A legtöbben leborotválják a külső részt, majd sminkkel pótolják ki, hogy azt a hatást érjék el, amit egyébként egy kisebb plasztikai beavatkozással szoktak: a szemöldökemelést. 

A lányok mintája ebben a trendben például Bella és Gigi Hadid, vagy Kendall Jenner. Persze nem mindenki vállalja be a pengét, és némelyik tini nemes egyszerűséggel leragasztja a kósza szálakat, majd egy erős fedésű korrektorral tünteti el a felesleget, mielőtt megkezdené az új szemöldökvonal megrajzolását.

A Daily Dot egy csokor videót gyűjtött össze a trendről, amelyekben a lányok különböző módokon érik el ugyanazt a hatást. Ide kattintva csekkolhatja a TikTok videókat.

A szóban forgó trend persze a Youtube-on megjelent, ahol a beauty-guruk remekül meg is lovagolták a hullámot, igaz ők nem néhány másodperc alatt mutatják meg, hogy készül a tökéletes szemöldök, hanem egy hosszú videót szánnak rá.