Gondolhattuk volna, hogy ez a sok táncikálás és jógázás egyszer még sérüléshez vezethet. Britney Spears Insta-oldala már régen nem a koncert- vagy stúdiófotókról szól (mivel énekesi karrierjét már több mint egy éve pihenőpályára tette), hanem arról, hogy megmutassa, milyen bombaformába hozta magát a jógának és a sok táncnak, edzésnek köszönhetően. Az egyik táncmozdulat sajnos félrecsúszhatott, ugyanis az énekesnő lába eltört. 

via GIPHY

A balesetről, és arról, hogy emiatt kórházba kellett mennie, Britney Spears 26 éves párja, a modell/testépítő Sam Asghari számolt be közösségi oldalán, ahol megmutatta azt is, hogy a Stronger szót írta filccel az énekesnő lábgipszére, utalva ezzel egyik korai slágerére, amelynek ugyancsak ez a címe. Ebből, és a nyuszifejes filterből, amit Britney Spears és párja az arcára varázsolt, arra következtetünk, hogy nem annyira tragikus a helyzet.

Jónak mondjuk biztosan nem jó, mert az előadóművész az egyik lábközépcsontját, bár Ashgari szerint „általában, ha valami eltörik, erősebbre forr össze, különösen, ha a barátnőmről van szó”. [Ez sajnos nem igaz, de tényleg nagyon szépen hangzik – szerk.]