Különös egybeesés, de Emily Ratajkowski és Kim Kardashian is szelídebb vizekre eveztek mostanában, ami a magamutogatást illeti. Ugyan mindketten igyekeznek a lehető leghasznosabban, saját maguk által promotálni fehérnemű -és fürdőruhamárkájukat, de a meztelenkedésből visszavettek. Ez ma is így van, azonban ami a kebleiket illeti, meglehetősen keretes szerkezetbe helyezték az Instagramjukon.

Kim Kardashian ismételten új fehérneműkollekcióval jelentkezik, nem is értjük, hogy jut neki szinte minden napra egy ilyen. Mindenesetre a naked (azaz meztelen) névre keresztelt kollekciónak is kell a reklám, így a celebritás egy motorháztetőn feszengve igyekezett megmutatni, mit dob piacra hamarosan.

Emily Ratajkowski is ezerrel nyomatja az újabbnál újabb fürdőruhákat, legújabb posztjában azonban nem kockahasát, hanem köztudottan dús kebleit tette ki a kirakatba. A modell szende kislányként pózol merészen dekoltált, de még a  „kis fekete” kategóriába bőven beleférő ruhájában. A poszt mellé pedig olaszul azt írta, hogy úgy érzi magát, akár egy királykisasszony.

Önnek a motorháztetőn feszengés, vagy a hercegnősködés jön be jobban?