A hét közepére annyi dolog jött össze, hogy nem győzzük összefoglalni: a Bors úgy tudja, hogy válságba került Demcsák Zsuzsa kapcsolata, Rékasi Károly fiát pedig egy banda kergette meg, hogy VV Lóri börtönbe kerülését már ne is említsük.

  • A Bors egy rövid telefoninterjúra és egy névtelen barátokra hivatkozva vetette fel, hogy Demcsák Zsuzsa és párja Krishan között nincs minden rendben. A cikkbe részletesen végigveszik az elmúlt időszakot, majd kifejtik, hogy megkeresték a műsorvezetőt telefonon, aki rosszkedvűnek tűnt és negatívan nyilatkozott a jövőjét illetően.

Ha meg kell jelenni, megjelennek együtt, de nincs minden rendben

– árulta el egy neve elhallgatását kérő barát a lapnak. A riporter végül pozitívan igyekszik zárni a történetet, kifejti abbéli reményeit, hogy minden rendben lesz Demcsák élete körül és rövidesen a Magyarországon is összeházasodnak majd szerelmével.

  • Megkezdte 51 napos fogházbüntetését Csodó Lóri (26). A ValóVilág 8. powered by Big Brother versenyzőjének azért kell börtönbe vonulnia, mivel korábban csoportos garázdaság miatt kiszabott 240 óra közérdekű munkából 201-et nem töltött le. Büntetése tavaly decemberben emelkedett jogerőre: négyórányi közmunkát egy nap elzárásra váltottak át –írta meg a Blikk.

Nem tűnik soknak, de attól félek, bent nagyon lassan telik majd az idő. Lehet, hogy sok embert érdekel, hogyan néz ki egy ilyen elzárás, mi történik bent, mit él át az ember, hiszen sokan kerülnek börtönbe, akár csak ilyen rövid időre is

– nyilatkozta a lapnak az egykori villalakó, aki, ha teheti, a műsorban szerzett tapasztalatait kamatoztatni igyekszik majd a börtönben.

  • Király Linda a Borsnak mesélt arról, hogy egészsége érdekében egy teljesen új életmódra váltott, amihez komoly döntéseket kellett hoznia. Többek között, tíz év után szakított párjával. Fogy is, 34 kiló mínusznál tart. Az elképesztő változás azonban nem hozott magával új szerelmet.

Biztos közrejátszik, hogy egy időre nem a párkapcsolat, hanem saját magam és az egészségem lett a prioritás, de mostanra bármikor szívesen fogadom, ha kopogtat a szerelem. Abszolút nyitott vagyok, ami a szívügyeket illeti, de engem sosem bombáztak szerelmes levelek százaival a pasik. Pedig úgy érzem, nagyon közvetlen ember vagyok. (...) Számomra fontos, hogy kapcsolódjon a lelkünk a párommal, hogy jókat beszélgessünk, nagyokat nevessünk, külsőre azonban nincs elképzelésem, elvárásom. Ha valaki elhív, akinél azt érzem, ő olyasvalaki, akit lenne kedvem megismerni, akkor szívesen elmennék randizni.

  • Rékasi Károly fia, Zsigmond egy bajbajutott lánynak igyekezett segíteni, azonban a zaklató banda végül őt és barátnőjét vette üldözőbe. Rékasi aggódik fia biztonsága miatt, ezért mindent megtesz, hogy megvédje Zsigmondot – számolt be a filmekbe illő történetről a Blikk.

Hétfő este, negyed kilenc körül hazafelé tartva, a Széll Kámán téren vette észre a fiú, hogy többen egy lányt zaklatnak a metrólejáró közelében. Közbeavatkozott, aminek az lett az eredménye, hogy rászállt a 4-5 tagból álló banda. 

 Féltem. Féltettem a kedvesemet, magamat. Nem akartam verekedni, de istenemre, menekülni se akarok bandák elől. Szörnyen megalázó. Az ilyen férgek pedig még inkább tökösnek érzik magukat, hiszen megint elriasztottak valakit

– mesélte a Blikknek Zsigmond. Édesapja nagyon büszke fia tettére, elmondása szerint igazságérzetét tőle örökölte.

Büszke vagyok Zsigmondra, amiért meg akart védeni egy bántalmazott nőt. De most féltem, mert arra jár haza, és a bosszúszomjas csürhe vadászhat rá a történtek után. Szerencsére a kapcsolataimnak köszönhetően megtettem már az óvintézkedést, hogy a fiam és ezzel mások is egy ideig biztonságban legyenek útközben.