Donna D'Errico, a Baywatch 51 éves sztárja merész képet posztolt magáról, melyen meztelenül látható, testét csupán a magára öntött tűzpiros festék takarja. Mielőtt azt hinné, a 2017-ben teljesen átplasztikázott színész öncélúan mutogatja magát, téved. A pucérkodással pénzt gyűjt az A21.org-nak, mely szervezet az emberkereskedelem áldozatainak segít. 

Persze volt már arra is példa, hogy Donna D'Errico minden cél nélkül rakott ki magáról pikáns képeket közösségi oldalára, ezen a képen például vizes pólóban van.

A celeb 2017-ben több szépészeti beavatkozáson is részt vett, írja a Daily Mail: zsírleszívása volt, de a hasát és a karjait is megfiatalította a kétgyerekes anyuka. 

Ha esetleg elfelejtette volna, hogy nézett ki a Baywatch forgatásának idején, már mutatunk is egy képet róla azokból az időkből.

A színésznő (aki természetesen modellkedik is) 1993-ban fogadta örökbe első gyermekét, Rhyant. Lánya 2001-ben született rockzenész férjétől, Nikki Sixxtől, akitől 2007-ben, 11 év házasság után vált el.