Vasvári Vivien az utóbbi két hetet Malajziában töltötte új párja oldalán. Az üzletasszony több dögös képet is megosztott a nyaralásról, ezt a jó szokását pedig ma sem hagyta el. Emellett Kaia Gerber is közzétett egy meglehetősen sokat mutató fotót, amelyen megvillantja új tetoválásait is.

Vasvári Vivien kis híján bőrig ázott a malajziai esőben. Az üzletasszony azonban nem riad meg egy kis víztől, így előkapott egy esernyőt, és ezalatt sétálgatott tovább egy hotel kertjében. Valószínűleg hideg sem volt, ugyanis Vasvári egy lenge felsőben, és egyetlen szál csipkebugyiban lépett ki a természetbe.

Kaia Gerber a napokban igencsak felöntött a garatra. Reméljük, az ominózus este után rögtön hazavezetett az útja, nem pedig egy tetoválószalonba. Akárhogy is, a modell nemrégiben biztosan ellátogatott egy tetoválóhoz, ugyanis legújabb fotóján félmeztelenre vetkőzött, hogy megmutassa, mit varratott magára mostanában. Gerber bőrére több új minta is került, ám az eddig is ismert angyalka és a szívecske mellett elég nehéz kisilabizálni, hogy mi más egyebet rajzoltatott magára.

Ön szerint milyen minta látható még Kaia Gerber bőrén?