A jó időre a magyar hírességek is reagáltak. Többen posztoltak a hétvégén szexizős képeket az Instagramjukon. Kelemen Anna egy tőle megszokott meztelen képet tett közzé némi hippis felhanggal, Eke Angéla a Converse kampányában vesz részt, méghozzá melltartó nélkül, Köllő Babett pedig egy szürreális, és vicces képpel örvendeztette meg rajongóit.    

  • Kelemen nemrég még politikai kérdésekről értekezett, most pedig egy újabb állásfoglalást tett közzé, méghozzá egy klasszikust.

Él Woodstock jelszava:”make love not war!”

- írta a meztelen fotója mellé, amit csoda, hogy eddig még nem tiltott le a közösségi oldal.  

  • Ahogy már fentebb is írtuk, Eke Angéla a Converse On like Day kampányában vállalt szerepet.  A fotó mellett néhány sorban az elfogadásról értekezett.

Ami valódi az sosem lesz tökéletes. Én sosem leszek tökéletes. De lehetek valódi. Akkor szerettem meg magam amikor erre rájöttem. Akkor szeretem magam a legjobban amikor ehhez van merszem. Ma van merszem úgy felöltözni ahogy csak kedvem van, smink és retus nélkül teljesen elfogadni magam: ,,mert a no make up nem csupán annyit jelent, hogy nincs rajtad smink” tanultam ma meg egy életre Földi Ádám fotós -és alkotótársamtól amikor a kamerája elé álltam a Converse One Like Day napja alkalmából! Elfogadni magunkat nem egyszerű, kész művészet! Csak egy like számít, a sajátod

- írta Instagramján. 

  •  Köllő Babett lábait és fenekét tette közszemlére, méghozzá úgy, hogy közben azzal viccelődött, vannak napok, mikor csak egy maszk segíthet az ember arcán.

Vannak napok amikor nem sikerül se a haj ,se a smink..de én ilyenkor sem esem kétségbe. Mindenre van megoldás.