GettyImages-518670674

Olivia Newton-John lánya szerint Hollywoodban 10-ből 9 lány testképzavaros

2020.02.24. 11:28
Olivia Newton-John 34 éves lánya, aplasztikai sebészek körében sem annyira ismeretlen Chloe Lattanzi egy interjújában kiadta a keserűségét, és elmondta milyen csúf hely valójában Hollywood. Az éppen az ausztrál Szombat esti lázban versenyző énekesnő/színésznő a Studio Tennek adott interjújában ismét beszélt arról: anorexiával és depresszióval is küzdött (számtalan függősége, és testképzavara mellett). 

Lattanzi 15 évnyi depressziót, anorexiát, drog- és alkoholfüggőséget tudhat a háta mögött, írja a Daily Mail az interjú nyomán. A többször is plasztikai kés alá feküdt sztár ugyanakkor nem csodálkozik azon, hogy ilyen sötét utat kellett bejárnia, mint mondta, Hollywoodban az ilyen életút teljesen szokványos.

Gondolom az, hogy Los Angelesben, rivaldafényben nőttem fel, olyan emberek között, akiknek mind volt plasztikai műtétje és soványak voltak [tettek ilyenné]. 

Hozzátette, több általa ismert gyerek is küzdött testkép-és evészavarral, szerinte tízből kilenc lánynak vannak ilyen problémái. 

Ezek a dolgok teljesen megszokottak Hollywoodban.

Ebben és korábbi interjúiban is beszélt már arról, hogy gyerekkorától küzd mentális nehézségekkel, ugyanakkor nem szeretné, ha betegségei miatt figyelnének fel rá az emberek. Tehetsége, munkássága révén szeretné kiérdemelni a média figyelmét. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sun soaked * photo cred: @therealonj

Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) által megosztott bejegyzés,

2013-ban egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte a hírnév tönkre tudja tenni az embereket.

Nem akarom az anyámat hibáztatni a problémáimért, de soha sem szeretnék híres lenni, vagy a celebség bűvöletében felnevelni a gyerekemet. Életeket tesz tönkre. Ha valamit megtanultam, az az, hogy ebben az iparban nem lehetsz gyenge, vagy úgy jársz, mint Lindsay Lohan. Ezt nem sértésnek szánom: tudom, hogy – sok más hírességhez, és a gyerekeikhez hasonlóan megküzd a maga démonjaival és függőségeivel, mint én, és nem mindenki olyan bátor, hogy nevükön nevezze őket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Looking forward to dancing our story tonight mama. I love you. @therealonj

Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) által megosztott bejegyzés,