Kobe Bryant özvegye egy megható történetet mesélt el, mely megmutatja, mennyire szerette egymást a házaspár, Sharia Washington, a kosaras testvére pedig egy tetoválással emlékezett meg elhunyt családtagjáról.  Utóbbi Instagram-oldalán mutatta meg új tetoválását, mely testvérének, Kobe Bryantnak, és a híresség 13 éves kislányának, Giannának állít emléket. 

A tetováláson egy fekete kígyó egy végtelenségjelet formál, a két félkörben pedig a 24-es és 2-es szám látható, mely kosárlabdázó mezszámára utal. 

Az elhunyt kosaras romantikus énjére is fény derült, a People cikkében azt olvastuk, hogy Kobe Bryant megvette feleségének, Vanessa Laine-nek a Szerelmünk lapjainak  ikonikussá vált kék ruháját. Amikor a nő megkérdezte férjétől, miért lepte meg ezzel a ruhával, a férfi azt válaszolta, hogy azért, mert Allie ( a film női főszereplője) akkor viseli ezt a ruhát, amikor visszatér szíve választottjához, Noah-hoz. 

Azt reméltük, hogy együtt öregszünk meg, mint a filmben. Csodálatos szerelem volt a miénk. Minden porcikánkkal imádtuk a másikat, két tökéletesen tökéletlen ember, akik egy családot alkotnak és együtt nevelik fel a csodálatos lányaikat

-nyilatkozta Kobe Bryant özvegye. 

Vanessa Laine és Kobe Bryant 2001-ben házasodtak össze, négy lányuk született, a legfiatalabb tavaly.