Kizárólag kártyákkal kommunikálhatnak az Álarcos énekes szereplői

2020.02.29. 08:06 Módosítva: 2020.02.29. 08:35

A Blikk most jó pár kulisszatitkot árult el a showval kapcsolatban: a fellépőknek különösen szigorú előírásokat kell betartaniuk a stúdióban, nem beszélhetnek senkivel, az öltözőjükben kell kivárniuk a forgatás végét, ahonnan csak komoly óvintézkedések mellett léphetnek ki.

A cikkből kiderült, hogy mindenki külön, elszeparált öltözőt kap, amelynek ajtajában egy-egy asszisztens ül, nekik jelezhetik, ha szeretnének valamit, de velük is csak előre legyártott az igényüknek megfelelő kártyákkal kommunikálhatnak.

A versenyzők folyosójára sem léphet be akárki, nagyjából tíz embernek van jogosultsága ott tartózkodni. Ha a hírességeknek bármilyen kérésük van, előre legyártott kártyákon kommunikálhatnak. Ezekkel jelezhetik, hogy mosdóba kell menniük, éhesek, esetleg levegőzni szeretnének. Amikor kiadják ezeket a kis kártyákat, akkor kesztyűt kell húzniuk, hogy ne lehessen őket azonosítani. Ha valakinek mosdóba kell mennie, akkor az egész folyosót kiürítik, és más versenyző nem mehet ki. Ha pont egyszerre adják ki a mosdókártyát, egyiküknek várnia kell

– mondta el a lapnak az RTL Klub show-műsorának kreatív producere, Verebély Marcell.