Bereczki Krisztián egy rendőrautóval ütközött, előállították

2020.03.02. 10:21

Indul a hét, nincs mese. Ráadásul megérkezett a tavasz is, március van, a celeb-világ is felbolydult. Majka például keményen kiosztotta Till Attilát és a stylistját. Az Ázsia Expressz szereplője egy rendőrautóval ütközött, míg Fluor Tomi rájött, hogy minden múlandó , így nem érdemes leragadni egy-egy pillanatnál. Ha minden jól megy talán számíthatnak a rajongók tőle egy motivációs Insta-sorozatra. Nem mellesleg Som-Balogh Edina értekezik a plasztikai beavatkozásokról.

Jó „étvágyat”!

  • A Nicsak, ki vagyok hétvégi adásában Tilla egy tetőtől talpig rózsaszínű szettben kezdett a konferálásába, melynek során Majka nem állta meg, hogy ne szóljon be a rágógumiszínű hacukára. 

Hát hogy nézel ki? Úgy nézel ki, mint egy tál romlott ribizlileves.

Később Kajdi Csabával is kialakult egy kisebb vircsaft, ugyanis Tilla megjegyezte, hogy a modellügynökön akad némi súlyfelesleg. 

Hogy nem rúgok rád kettőt, azért adjál hálát a Guadalupei Szűzanyának, hát ez nem igaz… fogyókúrázom

–  mondta Kajdi. A műsor leleplezett fellépőiről pedig itt írtunk

  • Som-Balogh Edina a Bors kérdésére merült el a plasztikai beavatkozások kusza világában. Az egykori Miss World Hungary a magyar plasztikpápával, dr. Krasznai Zsolttal lőtt egy közös képet az Instagramjára, így a lap jogosan feltételezte, hogy Som valamilyen beavatkozásra készült. Mint kiderült ez nem történt meg, ugyanis a színésznő úgy látja, hogy egy bizonyos kor előtt nincs értelme. 

Mindig gondolkodom azon, hogy a mellemet megcsináltatom. De amíg nem látom szükségét – és most még nem látom – nem fogom. Ha majd sok ránc lesz az arcomon, amit egy 'ecsetvonással' el lehet tüntetni, el fogom. De most inkább ápolom a bőrömet

  • Múlt szerdán a X. kerületi Salgótarjáni út környékén ütközött egy rendőrautó és egy személygépkocsi  – mondta el a Ripost egyik olvasója. A lap megtudta: a kocsit az Ázsia Expressz szereplője, Bereczki Krisztián vezette.  A balesettel kapcsolatban megkeresték a rendőrséget is, akik közölték, hogy a balesetben két rendőr is könnyebben megsérült. Bereczkit pedig azonnal előállították.
  • Fluor Tomi pedig Instagram oldalán írt egy kisebb filozófiai értekezést, melyben az idő múlásáról, és arról elmélkedett, hogy vannak dolgok, amiket jobb nem hajszolni.

Elmúlt, ahogy abból a délutánból is csak egy volt az óceánparton. Elmehetek újra oda, hogy most meg ezt a legfrissebb élményt üldözzem és ott is lesz a víz, az ég, a pálmák, de “A” pillanat nem rendelésre jön és ami még biztosabb, nem a múltban kell keresni, nem onnan érkezik.
Hiába is próbáljuk gyűrögetni, szétszakítani, nem leszünk erősebbek az idő szöveténél

– írta közösségi oldalán.