Bear Grylls élőben közvetítette Insta-oldalán egyik legutóbbi kalandját, csakhogy a felvételt egy kicsit korábban indította el, mint kellett volna, ugyanis minden követője láthatta a péniszét. 

A brit tévés személyiség, akinek tucatnyi túlélőműsora volt már, Insta-oldalán élő közvetítésben mutatta meg egyik kalandját, amikor éppen egy tóhoz sétált, hogy búvárkodjon benne. A kamera valószínűleg a földre lehetett téve, vagy valahogyan rögzíthették a víz felületén, a videóban ugyanis alulról látható a meztelen férfi, aki egy pár fekete zoknin kívül nem visel semmit.

A híresség valószínűleg nem vehette észre a bakit, ahogy az Instagram sem, ugyanis a videó még sokáig elérhető volt, míg Bear Grylls észbe nem kapott, és törölte a bejegyzést. 

Egy tavaly év végén posztolt képén bezzeg észrevette, hogy kilóg a lóláb, ezért eléggé ügyetlen photoshop-kísérlettel (vagy inkább paintben), feketével kisatírozta a férfiasságát. 

Nem ez az első eset, hogy Bear Grylls meztelenkedett, elevenít fel a Metro egy korábbi esetet. A férfi egy korábbi interjújában mesélte el, hogy teljesen meztelenül kérte meg felesége kezét, a nagy kérdés feltevése előtt a farpofái közé rejtette a gyűrűt.