Döcögősen indul itthon a tavasz, de az Instagram szerencsére most sem hagy cserben bennünket. A mai napon négy celebnő is úgy döntött, hogy megmutatja a címben jelzett részeit.

Kylie és Kendall Jenner

A Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagjai több bikinis fotót is közzétettek magukról a minap. Az első képen Kendall Jenner feneke került a középpontba, bár a szög, amiből fotózták, nem kifejezetten előnyös. Ugyan mi tudjuk, hogy a modellt látjuk a képen, de a kameraállásnak köszönhetően kissé olyan, mintha valamely földönkívüli létforma vendégszerepelne a posztban.

De persze Kylie Jenner sem akart kicsúszni a rivaldafényből, így a következő bejegyzésben már kissé háttérbe szorította a nővérét, és a saját fenekét igyekezett jól láthatóan tálalni.

Kate Becksinsale

ugyan nem olyan direkt módon mutogatta a hátsóját, mint a Jenner-nővérek, azonban mindenképp előkelő helyet érdemel ebben a válogatásban. A színésznő egy edzős videót posztolt, ami nem csak a férfi követőinek imponál, hiszen megtekintve a felvételt a hölgyek is motiváltabbá válhatnak, hogy eddzenek a kívánt forma elérése érdekében.

Mihalik Enikő

a 80-as évekbe vágyódik vissza, ennek jegyében posztolt is egy aerobikos fotót, amin egy csokor hölgy látható hátulról. Arra, hogy a modell is szerepel-e a fotón, egyelőre nem tudni. Ön mit gondol?

Ön szerint Mihalik Enikő szerepel a fent látható fotón?