Nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy nem sokkal a hivatalos lagzi után máris gyermeket vár Sophie Turner. Rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy fiuk vagy lányuk lesz, de ennek talán vége.

A Trónok harca színésznője és a Jonas Brothers sztárja a napokban babakelengye-vadászatra indultak. A pár meglehetősen egy irányba orientálódott, amely annyit tesz, hogy csupa fiújáték, szuperhősfigura és NASA- logós öltözet került a kosarukba - írja az E-Online.

Sophie Turner egyébként a napokban az Elle magazinnak adott interjút, ahol elmondta, hogy ki nem állhatta a Jonas Brotherst, és egykor a(z akkor még jövendőbeli) férjét is seggfejnek gondolta.

Turnernek a Busted nevű fiúbanda volt a kedvence, a Jonas Brothers pedig feldolgozta a Year 3000 című számukat, nem sokkal ezután pedig fel is oszlott a Busted. Turner és barátnői meg voltak győződve róla, hogy ez a Jonas-tesók miatt történt, és innentől kezdve szívből gyűlölték őket.

Az ellenszenv egészen addig tartott, amíg Jonas el nem hívta őt randizni, és meg nem történt a találka, bár a színésznő egészen eddig a pontig szkeptikusan állt az énekeshez.

Arra számítottam, hogy magával hozza a testőreit. Azt hittem, egy seggfej lesz. De aztán nem hozott biztonságiakat. Csak egy haverja kísérte el, és ugyanúgy piáltak mint én, meg a rögbis haverjaim. Emlékszem alig pár percet voltunk a táncparketten, aztán kerestünk egy eldugott zugot, és órákon át csak beszélgettünk

– mondta az énekesnő, aki ezután elkísérte Jonast a turnéjára, a többi pedig már történelem.