John Legend modell felesége interjút adott az angol Glamour magazinnak. Ebből többek közt kiderül, hogy 20 éves korában megcsináltatta a melleit. Teigen állítja, hogy a kosárméretét megtartotta, csupán kicsit kitöltette itt-ott, hogy arányosabb és formásabb legyen. Azonban most, hogy már szült, megválna az implantátumtól, de tart a műtét kockázataitól – mindezek ellenére nem bánta meg a beavatkozást.

Ez leginkább egy olyan fürdőruhás dolog volt. Azt gondoltam, ha pózolni fogok, és a hátamra fekszem, akkor legyenek már peckesek! De aztán babáid születnek, a melleid tele lesznek tejjel és aztán kilapulnak, szóval most cseszhetem.

Teigen egyébként azt is bevallotta, hogy néhány éve volt egy zsírleszívása, méghozzá hónaljtájékról. Elmondása szerint ez az egyik legklasszabb lehetőség a plasztikai sebészetben, és mivel megint van rajta ott egy kis fölösleg, hamarosan ismét élne vele.

A modell egyébként humorérzékéről is hírhedt. Gyakorta készülnek mémek bizonyos pillanataiból, a magazinnak készült fotókkal pedig saját magát is "megmémesítette" az Instagramon.

Íme a bájos fotó, ami mellé Teigen mindössze ennyit fűzött:

Én, amikor John hazaér, és akarok még egy kutyát.