Katy Perry és Orlando Bloom 2016 óta randizgatnak, és igaz, hogy volt köztük egy mosolyszünet, de tavaly Valentin-napon a színész gyűrűt húzott az énekesnő ujjára. Ezután persze rögtön az esküvőről kérdezgették őket, és végül a legtöbben azt fogadták a frigy késlekedésének okán, hogy Perry túl válogatós, és a lakodalom szempontjából is igazi díva, így a szervezés miatt várat magára a dolog. A jelek szerint ez talán mégsem így van.

Az énekesnő Never Worn White című száma éppen ma debütált. Ami azonban igazán érdekes, az az, hogy Katy Perry a klipen keresztül tudatta a világgal, hogy a szíve alatt hordja Orlando Bloom gyermekét. Ezt pedig meg is erősítette azzal, hogy azt mondta, ez talán a leghosszabban őrzött titka volt egész életében - írja a People.

A dalban az énekesnő az elköteleződéssel járó félelmeiről, és arról énekel, hogy kész megtalálni a boldogságot egy másik ember mellett.

Katy Perry terhes pocakja ugyan csak az utolsó képkockákban látható, de azért érdemes végignézni és végighallgatni a dalt.

Orlando Bloomnak egyébként korábbi házasságából már van egy gyermeke, a 9 éves Flynn, akinek a nevét magára is tetováltatta - igaz, rosszul.