Weisz Fanni és Hajmásy Péter 2016-ban jegyezték el egymást, két évvel később pedig összeházasodtak. A pár azóta is gazdagon dokumentált szerelemben és harmóniában él, azonban dráma: tavaly Balin nyaraltak, ahol a modell eljegyzési gyűrűjének nyoma veszett.

Hiába keresték az ékszert, az sosem került elő, Hajmásy Péter még ott megígérte feleségének, hogy kap majd egy másikat. Így is lett, mint az a végtelenül spontán akcióról kiadott sajtóközleményből, illetve a celebritás Instagramjára kiposztolt fotósorozatból kiderül.

Weisz Fanni és férje a Citadellánál sétáltak, amikor Hajmásy féltérdre ereszkedett, és ismét megkérte felesége kezét, pontosan ott, ahol először csókolóztak. Az öröm természetesen határtalan volt. (Ha aggódtak volna: a feleség újra igent mondott a férjének.)

Volt azért az Instagramon, aki megkérdezte, hogy a modell miért oszt meg mindent a követőivel, és él a kirakatban. Weisz Fanni véleménye erről az, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolatért tenni kell, és ezt nem félnek megosztani a nyilvánossággal.