Két és fél évtizedig tartott Yvonne Dederick második házassága, amiből három gyerek is született. Többek között miattuk is gondolta úgy a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert celeb, hogy jobb lesz, ha inkább különválnak, és nem feszültségben telnek a család mindennapjai. Yvonne Dederick a Storynak mesélt először válásáról.

Yvonne Dederick szerint nem voltak közte és exférje között hangos, tányértörős veszekedések, inkább arról volt szó, hogy eltávolodtak, elhidegültek egymástól. 

... munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem inspirált minket. Sokkal művészibb lélek vagyok Davidnél, mindig is az voltam, és az ebből fakadó különbség pedig túl nagyra nőtt.

A Story cikkéből kiderült, hogy a válási procedúra még most is tart, de a felek békésen intézik az ügyet. Hiába azonban a kulturált viselkedés, Yvonne Dederick-nek koránt sem könnyű a mostani felállás. Először annyira el akarta terelni a figyelmét a válásáról, hogy még randizott is.

Eleinte mindig úgy alakítottam, hogy sose legyek egyedül, nem akartam szembesülni a helyzet súlyával. Randizgattam is, de nem igazán találtam szimpatikus embert. Rájöttem, hogy szükségem van a gyászidőszakra, el kell siratnom a házasságom.

Éppen ezért sokat zongorázik mostanában, és verseket is ír. A jövője is zsúfolt: az üzleti teendői mellett hamarosan egy franciaországi egyetemen kezd majd tanulni, közben a könyvén is dolgozik.