Március másodikán, hosszan tartó betegség után hunyt el Zana József, színész. A férfi haláláról Kocsis Renáta, a híresség második felesége, akitől 2001-ben vált el, nyilatkozott a Ripostnak. A nő szerint volt férjét az vitte a sírba, hogy nem kapott szerepeket és nem állhatott színpadra. Várta, hogy utolérje a halál. 

A 81 éves korában elhunyt színész betegeskedése elején még harcolt azért, hogy jobban legyen, készült a színházi visszatérésre, ám ahogy egyre romlott az állapota, úgy törődött bele, hogy nem tud felépülni. Volt felesége 2 nappal halála előtt látta őt utoljára, a találkozás nagyon megviselte a nőt. 

Senkinek nem kívánom, hogy így lássa a hozzátartozóját, hiszen bennem sem ez a kép élt róla. El sem tudom képzelni, hogy az utolsó heteket hogyan vészelte át a Zoli és a lányom, mikor Jóska már saját magáról is lemondott. Nem volt együttműködő, nem volt már életkedve, meg akart halni. Csak azt várta, hogy vége legyen

- nyilatkozta a Ripostnak. 

Kocsis Renáta szerint leginkább az viselte meg Zana Józsefet, hogy hat éve nem sok felkérést kapott, ezért hasztalannak érezte magát, ráadásul barátai közül, akik egyben kollégáik is voltak, sokan már meghaltak.