Ugyan még jó pár hónap van hátra a nyár eljöveteléig, igyekszünk már most megteremteni az ehhez szükséges hangulatot. A mai napon ismét csokorba szedtünk azokat a celebhölgyeket, akik hozzánk hasonlóan nagyon várják már a nyarat, a szerencsésebbek pedig jelenleg is forró helyeken sütkéreznek.

Horváth Éva

A modell továbbra is Indonéziában pihen. A minap a medencéből posztolt egy fotót, amelyen pöttyös bikinit visel, előtte pedig egy bőségesen megrakott tálcán mutatta meg követőinek a reggeli menüt.

Doutzen Kroes 

közvetlenül a tengerpartról osztott meg követőivel egy nyáridéző fotót. A hollandiai fríz szupermodell Mexikóban munkálkodott az utóbbi időben, a bejegyzésében pedig a következő vlogját konferálta fel, ugyanis bár szívesen dolgozik távoli helyeken, a családja mindig hiányzik neki.

Emily Ratajkowski

A gyakorta pucérkodó modell némileg kakukktojás a sorban, hiszen ő valójában nem bikiniben, hanem fehérneműben fotózkodott barátnője oldalán. Ezt persze nem róhatjuk fel neki, hiszen a saját márkás bikinijei mellett a fehérneműit is promotálnia kell valahogy. Mindenesetre a falatnyi alsórész remekül harmonizál a tornacsukával.

Zoe Kravitz

A színésznő egyfajta ráadásként került be a mai Instagram-körépbe, ő ugyanis művészi meztelenkedésével hívta fel magára a figyelmet. Kravitz mindössze egy különleges melldíszt visel, a lényeget pedig néhány virágszál takarja csupán.