Hétfő lévén körbenéztünk a hírességek közösségi oldalain is: Rogán szinte naponta tesz közzé olyan posztokat, amelyek rávilágítanak, miért is néz úgy ki, ahogy. Ha nyílt Instagramjával valóban az influenszerlét felé akart nyitni, rövidesen őt is elárasztják majd a különböző fitnesz termékek, esetleg ő lehet az egyik budapesti edzőterem arca. Mindeközben az is kiderült, hogy rajong a teniszért és a komoly értéket képviselő ékszerekért, így például a hétvégén részt vett egy teniszmeccsen, ahol 35 millió forintnyi értéket viselt magán. 

Tóth Gabi az anyaság nehézségeiről, a bizonytalanságról írt egy hosszabb bejegyzést, Bódi Sylvi pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy illő tájékozódni a nagyvilágban, így elkerülhető a pánik, például a koronavírussal kapcsolatban. Már korábban is értekezett hasonló témában, annak nem lett jó vége. 

Rogán Cecília – akiről legutóbb azért írtunk, hogy megmutassuk, az Inspiráló Nők estjén milyen szettben állt ki a fotósok elé – gyakran látogat edzőtermet, ahol nem csak a szauna padjait koptatja. Így tett hétfő délelőtt is, és ki tudja, ha így folytatja, talán Yvonne Dederick példáján felbuzdulva egyszer majd testépítőként is kipróbálja magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#monday #flexgym #lovesport @snemetheszter9

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Közben a 444.hu arról írt, hogy Rogán Cecília megjelent a hétvégén egy sporteseményen, ahol egy becslés szerint olyan karpereceket és órát viselt, melyeknek összértéke nagyjából 35 millió forint. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tenisz #daviscup #hajráfucsovicsmarci🇭🇺

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi már több interjúban és posztban is mesélt arról, hogy mennyire élvezi az anyaságot, de mint minden friss anyuka, ő is aggódik, hogy mindent jól csinál-e. Legújabb Instagram-posztjában ezzel kapcsolatban kérdezi követőit. 

Biztos,hogy jól csinálom? Nem ettem olyat, amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan, ami csak én? Akarom , hogy legyen olyan, ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret, hisz itt van mellettem, és az életem csodája ő… aztán megnyugszom… minden nap elengedek egy darabot magamból… sokszor hiányzik a függetlenség… pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak… már elképzelhetetlen az életem nélküle… igen!

– írta közösségi oldalán.

 Bódi egy újabb parton pózolós képpel örvendeztette meg rajongóit, azonban most a kép mellett egy egyetemi professzor előadását is ajánlotta, illetve összegyűjtötte saját gondolatait a vírusokkal, pánikkal és az emberi figyelmetlenséggel kapcsolatban.

 (...) A vírus terjed a levegőben, az agyakban, az interneten és a médiában, befolyásolva életünk minden területét. Rajtunk múlik, hogy homokba dugjuk a fejünket, vagy tájékozódunk! Felkészültségünk az egyetlen lehetséges védőbástya! Fel kell készíteni immunrendszerünket, elménket, családunkat és vállalkozásunkat a vírus hatásaira! 

– írta fotója mellé.