Angelina Jolie a Times-nak írt nőnapi esszéjéből derül ki, hogy két lányát is megműtötték. 

Az utóbbi két hónapot azzal töltöttem, hogy ki-be járkáltam a műtőbe a legidősebb lányommal, aki napokkal ezelőtt láthatta, hogy a húga ( a 13 éves Shiloh) is kés alá fekszik, csípőműtét miatt.

A színésznő szerint lányai biztatták arra, hogy nyugodtan írhat a műtétjeikről az Amiért a lányok szeretetet és tiszteletet érdemelnek a nemzetközi nőnapon c. esszéjében. Jolie szerint a társadalomnak segítenie és óvni kell a lányokat, nemcsak azokban az esetekben, amikor látványosan sértik a jogaikat, hanem akkor is, amikor szinte alig lehet észrevenni, hogy csorbulnak a jogaik. 

Természetesen Brad Pitt sem maradhat ki a megműtött lányok történetéből, ő a BAFTA Awards-os megjelenését mondta le, hogy lánya mellett maradhasson, írja a Page Six.  Az angol díjátadón egyébként nyert is, a Volt egyszer egy Hollywoodban nyújtott alakításáért őt választották a legjobb férfi mellékszereplőnek, ám a szobrocskát kolléganőjének, Margot Robbie-nak kellett átvennie helyette. 

Van más újdonság is a színész háza táján: TMZ szerint a férfi az utóbbi időben nagyon sokszor mutatkozott együtt egy Alia Shawkat nevű színésznővel, legutóbb Los Angelesben, egy koncerten fotózták le őket. A két sztár, akik között több mint 20 év korkülönbség van, elvileg csak barátok, mindenesetre már tavaly is többször látni lehetett őket együtt.